The Dillinger Escape Plan nakon prometne nesreće otkazali nastup u Zagrebu i ostatak europske turneje

Izvor: BalkanRock.com, 14.Feb.2017, 10:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Dillinger Escape Plan nakon prometne nesreće otkazali nastup u Zagrebu i ostatak europske turneje

Nakon što su za vikend doživjeli prometnu nesreću u Poljskoj, bend The Dillinger Escape Plan otkazao je ostatak europske turneje u sklopu koje su trebali nastupati i u Zagrebu.

Bend je krenuo na svoju posljednju turneju prije raspada, da bi na putu iz Varšave u Krakov doživio ozbiljnu prometnu nesreću. Metal Injection navodi kako se u njihov parkirani autobus zabio kamion. Trinaest osoba završilo je u bolnici, dok članovi benda nisu ozbiljnije ozlijeđeni. Gitarist >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Ben Weinman objasnio je kako je autobus udaren u stražnji dio. S obzirom na stanje cijele ekipe i uništenu opremu, The Dillinger Escape Plan morali su otkazati koncerte u Europi.

Među 19 otkazanih nastupa je i onaj u zagrebačkoj Tvornici kulture koji se trebao održati u subotu, 18. veljače. Organizatori koncerta u Zagrebu, Los Angeles Agency, rano jutros su na Facebook eventu objavili:

Hvala svima na strpljenju. Od četvrtka se može ostvariti povrat novca za kupljene ulaznice, na prodajnim mjestima gdje su i kupljenje. Band će pokušati odraditi sve koncerte koje je zahvatilo ovo otkazivanje, kada i ako dobijemo novi datum za Zagreb, objaviti ćemo ga. Jebena šteta, jako smo se veselili.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.