The Cyclist Conspiracy objavili spot za “Virility”

Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2016, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Cyclist Conspiracy objavili spot za “Virility”

Beogradski psihodelični world stoner rock sastav The Cyclist Conspiracy nedavno je objavio spot za “Virility” kao najavu za svoj drugi EP koji će biti objavljen početkom decembra.

Spot, koji potpisuju Stefan Malešević i Bojan Vorkapić,  premijerno je prikazan prošle nedelje na engleskom portalu The Quietus.

EP “Mashallah Plan: Virility” sadrži 5 psihodeličnih komada koji zajedno donose priču biblijskih proporcija o potrazi za autentičnom >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << duhovnošću u najgvozdenijem od svih doba. Bend vešto koketira sa najrazličitijim mogućim žanrovima, od hevi metala i kraut roka, preko tradicionalne I world do filmske i eskperimentalne muzike.

EP je prva polovina dugosvirajućeg izdanja i očekuje se da do kraja sledeće godine priča bude zaokružena sa sestrinskim EP-em, čiji je radni naziv “Mashallah Plan: Simurghbird”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.