The Contortionist objavili novu pesmu

Izvor: SvetGitara.com, 03.Sep.2014, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Contortionist objavili novu pesmu

Američki progressive metal bend The Contortionist objavili su novu pesmu „Primordial Sound“ koja će se naći na novom albumu „Language“ čiji je izlazak zakazan za 16. septembar za izdavačku kuću eOne/Good Fight.

Album će producirati Jamie King (Between The Buried And Me). Ovo će biti prvi album sa pevačem Mike Lessard-om (Last Chance To Reason) nakon što ih je napustio Jonathan Carpenter.

„Language“ će biti njihov treći po redu studijski album, prvi nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << „Intrinsic“ iz 2012.

Momci su prošle nedelje izbacili spot za pesmu „Language I: Intuiton“ u režiji Corey Normana. U slučaju da ste propustili čekirajte ovde .

Lista pesama na albumu „Language“ izgleda ovako:

„The Source“

„Language I: Intuition“

„Language II: Conspire“

„Integration“

„Thrive“

„Primordial Sound“

„Arise“

„Ebb & Flow“

„The Parable“

Poslušajte pesmu „Primordial Sound“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.