The Contortionist ekranizovali pesmu „Language I: Intuition“

Izvor: SvetGitara.com, 27.Avg.2014, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Contortionist ekranizovali pesmu „Language I: Intuition“

Američki progressive metal bend The Contortionist ekranizovali su nedavno objavljenu pesmu „Language I: Intuition“ koja će se naći na novom albumu „Language“ čiji je izlazak zakazan za 16. septembar za izdavačku kuću eOne/Good Fight.

Album će producirati Jamie King (Between The Buried And Me). Ovo će biti prvi album sa pevačem Mike Lessard-om (Last Chance To Reason) nakon što ih je napustio Jonathan Carpenter.

„Language“ će biti njihov treći po redu studijski >> Pročitaj celu vest na sajtu SvetGitara.com << album, prvi nakon „Intrinsic“ iz 2012. Spot je režirao Corey Norman.

Lista pesama na albumu „Language“ izgleda ovako:

„The Source“

„Language I: Intuition“

„Language II: Conspire“

„Integration“

„Thrive“

„Primordial Sound“

„Arise“

„Ebb & Flow“

„The Parable“

Pogledajte spot za pesmu „Language I: Intuition“:

Nastavak na SvetGitara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obituary objavili novu pesmu

Izvor: SvetGitara.com, 27.Avg.2014

Američki death metal bend Obituary objavili su novu pesmu „Visions In My Head“ koja će se naći na novom albumu „Inked In Blood“ čiji je izlazak zakazan za 27. oktobar za izdavačku kuću Relapse Records...„Inked In Blood“ će biti njihov deveti po redu studijski album, prvi nakon „Darkest...

Nastavak na SvetGitara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SvetGitara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SvetGitara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.