The Coathangers najavile novi album

Izvor: BalkanRock.com, 24.Jan.2016, 12:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

The Coathangers najavile novi album

Bučni, američki trio The Coathangers objavile su pesmu “Make It Right” kojom najavljuju novu ploču pod nazivom “Nosebleed Weekend”.

To će biti peti studijski album za sveženski garažni rok bend i naslednik hvaljenog “Suck My Shirt” albuma iz 2014. godine. Predstojeće izdanje trebalo bi da bude objavljeno 15. aprila za Suicide Squeeze, izdavačku kuću iz Sijetla.

Pored toga što obeležavaju desetogodišnjicu postojanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << kuriozitet nove ploče je i to što su prvi put snimali van rodne Atlante. Naime, putovale su do Kalifornije, tačnije severnog Holivuda, gde im je pomagao producent Nic Jodoin u Valentine Recording Studiju. To je prvi put da se neka ploča snimala u tom studiju, još od 1979. godine kada je priznati producent Jimmy Valentine zatvorio lokal.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.