Swans reizdaju album “Filth”

Izvor: BalkanRock.com, 20.Maj.2015, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Swans reizdaju album “Filth”

Američki rok bend Swans reizdaje album “Filth” na kome će se naći i novi materijal grupe.

Grupa je najavila reizdavanje debi albuma iz 1983. godine. Izdanje će biti objavljeno na tri diska, a  datum izlaska je 26. maj. Pored novog materijala uz diskove dolaze i fotografije napravljenje od strane Lija Ranalda, gitariste grupe Sonic Youth, i fotografa Ketrin Keresol.

Na prvom disku će biti pored originalnih pesama sa albuma “Filth” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i uživo verzije pesama “Strip/Burn“, “Heatsheet“, “Blackout“, “Clay Man“, “Stay Here” i “Weakling“.

Na drugom disku se mogu naći “Body to Body, Job to Job” kompilacija nastupa benda snimljenih u periodu od 1982. do 1985. godine. Kao i devetominutnu verziju pesme “Raping a Slave” snimljene u Berlinu 1984. Dok treći disk sadrži prvi EP grupe, izdat 1982. godine kao i mnoge nastupe snimljene u Londonu i Njujorku od 1982. do 1984.

Swans su na evropskoj turneji i 12. jula nastupaju u Skoplju.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.