Svoga Tijela Gospodar u Puli u čast prerano preminulog Antuna Krajinovića Tune

Izvor: BalkanRock.com, 28.Sep.2016, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svoga Tijela Gospodar u Puli u čast prerano preminulog Antuna Krajinovića Tune

Osmi memorijalni koncert Svoga tijela gospodar u čast Antuna Krajovića Tune održat će se u subotu, 1. listopada, u Moneparadiso Clubu u Puli. Sviraju: Potpuno sami, Mašinko, Frekvencija i Šta te boli kurac.

Dana 16. kolovoza 2016. navršilo se sedam godina od prerane smrti Antuna Krajinovića Tune (1978. – 2009.), pjevača, gitarista i glavnog autora zagrebačkog punk benda Mikrofonija. U čast ove legende domaće underground scene >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << njegovi prijatelji i ove godine organiziraju memorijalni koncert.

Nakon sedam koncerata na raznim lokacijama u Zagrebu (koncerti su se godinu za godinom redom održavali u Pauku, Močvari, Jedinstvu, Medici, KSET-u, Tvornici kulture i Vintage Industrial Baru), ove godine odlučili su napraviti „gostovanje“ memorijala u nekom drugom gradu. Pula i Monteparadiso su bili logičan izbor zbog Tunine posebne veze s tim gradom i lokalnom punk scenom i ekipom. Na žalost, i svoj posljednji koncert Tuna je odsvirao upravo na Monteparadiso festivalu 2009. godine.

Ulaznice se mogu kupiti po 30 kn u Dirty Old Shopu i na ulazu u klub.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.