Švedski trio Lust For Youth u Tvornici kulture

Izvor: BalkanRock.com, 29.Sep.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedski trio Lust For Youth u Tvornici kulture

Švedski post punk synth trio Lust For Youth počastit će publiku zagrebačke Tvornice kulture koncertom 5. oktobra. Nastup je u sklopu europske turneje u kojoj promoviraju album “International” izdan prošle godine.

Bend je osnovan 2009. godine i odrastao je na mračnim zvukovima, gotičkim beatovima i elementima elektronike. U novom albumu je malo promijenjen izričaj, no i dalje su nastavili u dark synth pop smjeru. Njihov nedavno objavljen singl “Better >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Looking Brother” naišao je na odobravanje kritike i pohvaljen je kao jedan od najzanimljivijih njihovih uradaka.

Hannesu Norrndesu, Lokeu Rahbaku i Maltheu Fischeru ovo će biti jedini koncert u regiji u sklopu europske turneje i prvi koncert u Hrvatskoj.

Prije švedskog trija nastupit će Luka Ivanović, poznatiji kao Luke Black, pop pjevač i kantautor iz Beograda.

Cijena ulaznica iznosi 60 kuna do 4.10., a na dan koncerta 5.10. cijena će iznositi 75 kuna. Karte možete nabaviti na službenim prodajnim mjestima: Tvornica kulture, Aquarius CD shop, Dirty Old Shop ili u sustavima Entrio.hr.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Luke Black kao uvertira za LFY u Tvornici kulture

Izvor: CroModa.com, 29.Sep.2015

Švedski post punk synth trojac Lust For Youth dolaze u Tvornicu kulture u ponedjeljak 5. listopada, a prije njih nastupit će Luke Black, mladi umjetnik iz Srbije

Nastavak na CroModa.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.