Švedski sastav Koop stiže u Beograd

Izvor: BalkanRock.com, 25.Avg.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Švedski sastav Koop stiže u Beograd

Švedski elektro-džez sastav Koop Oscar Orchestra nastupiće za beogradsku publiku u subotu, 27. avgusta u letnjoj bašti O.U.R Bara.

Bend poznat po nesvakidašnjem stilu ovoga puta će predstaviti svoj novi materijal, ali izvesti i starije hitove poput “Summer Sun“, “Strange Love” i “Koop Island Blues“.

Koop Oscar Orchestra je, u stvari, nastavak ranijeg rada Oscara Simonssona u bendu Koop, koji se po Oscarovim >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << rečima razlikuje samo po “većoj zastupljenosti folk zvuka i akorda, dok su melodije malo jednostavnije”.

Koncert počinje u 20 časova, a karte se mogu nabaviti po ceni od 800 dinara u pretprodaji i 1200 dinara nakon toga. Posle završetka koncerta, nastavlja se velika žurka na otvorenom.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.