Svalbard krajem maja u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 29.Apr.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Svalbard krajem maja u Zagrebu

U nedelju, 29. maja, u zagrebačkom AKC Attacku, biće održan trostruki koncert na kom će nastupiti bendovi Svalbard, Meek Is Murder i Mališa Bahat.

Engleski post hardcore/metal sastav Svalbard dolazi iz Bristola i osnovani su 2011. godine. U dosadašnjoj karijeri objavili su pet albuma, a u hrvatsku prestonicu dolaze u sklopu turneje na kojoj promovišu svoj aktuelni album “One Day All This Will End“ objavljen prošle godine.

Meek Is Murder >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << stižu iz Njujorka, a ovo im je prva evropska turneja. Posetioci će biti u prilici da čuju, između ostalog, i njihov poslednji EP uradak “Onward/Into The Sun”.

Mališa Bahat su koprivničko-varaždinski bend, a u Zagrebu će, takođe, promovisati svoj najsvežiji EP.

Ulaz, odnosno, minimalna donacija je 25 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.