Superhammer objavio prvu pesmu sa predstojećeg EP-a

Izvor: BalkanRock.com, 09.Dec.2016, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Superhammer objavio prvu pesmu sa predstojećeg EP-a

Inđijski metal sastav Superhammer koji je tokom višegodišnjeg rada pretrpeo niz promena u postavi i koji se trenutno sastoji od Jadranke Igora Stanića, objavio je prvu pesmu sa predstojećeg EP izdanja “II/III/IV” koje će biti pod okriljem Miner Recordingsa.

Ova numera zapravo predstavlja obradu lazarevačkog metal benda Claymore, a u pitanju je stvar pod nazivom “We Fight Like Lions”. U okviru ovog EP-a, Superhammer >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je sarađivao sa brojnim muzičarima sa domaće scene, a u ovoj pesmi im je specijalni gost na gitarskom solu Aleksandra Lioness Stamenković, inače gitaristkinja beogradskog thrash-speed sastava Jenner.

Bend je objavio pesmu na svom YouTube kanalu, a ispod teksta se nalazi link na kom je možete poslušati.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.