Styptic objavili live izdanje sa tri nove pesme

Izvor: BalkanRock.com, 28.Jul.2015, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Styptic objavili live izdanje sa tri nove pesme

Niški metal bend Styptic je objavio mini izdanje “Raw Live“, za izdavačku kuću Black Planet Records.

U pitanju su tri potpuno nove numere – “Polarity“, “Tonic” i “Turf” – izvedene uživo tokom snimanja emisije “Alternacija“, u produkciji BPR i TV Pirot. U navedenim pesmama se po prvi put kao koautor javlja i Ilija Medar, prošlogodišnje pojačanje benda na mestu glavnog vokala.

“Cilj ovog izdanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << je da se poštovaoci rada Styptica nakon nekoliko godina, i u nedostatku koncertne aktivnosti u ovom periodu, upoznaju sa novim materijalom kao i sa novim, svedenijim ali energičnijim zvukom benda. O daljim planovima Styptica je u ovom trenutku rano govoriti – sa novim informacijama bend će se javiti kada za to dođe vreme”, rekli su iz izdavačke kuće.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.