Stray Dogg promoviraju novi album u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 19.Jan.2016, 09:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stray Dogg promoviraju novi album u Zagrebu

Stray Dogg iz Beograda na svom nedvojbeno najznačajnijem zagrebačkom koncertu službeno promovira svoj novi hvaljeni album „Come Along Wind“. Nastup će se održati u predivnom ambijentu i akustici Male dvorane KD Vatroslav Lisinski u subotu, 6. veljače.

Stray Dogg je jedan od najznačajnijih izvođača u regiji, koji je u izuzetno kratkom roku izgradio kultni status, te odsvirao impresivan broj koncerata širom Europe. O kvaliteti svjedoči i suradnja s poznatim >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << svjetskim glazbenicima poput dueta “Time“ s Devendrom Banhartom. Bend čine Dukat Stray (vokal, gitara), Jelena Damjanović (piano), Ana Janković (violina i back vokal), Marko Ignjatović (solo gitara), Vladimir Miličević (bas gitara) i Relja Ilić (bubnjevi). Zvuk benda mješavina je americane, indie rocka i folka upakirana u melankolične aranžmane koji Stray Dogg nedvojbeno izdvajaju kao jedne od predvodnika nove autorske scene koja buja širom regije, a to je prepoznala i zagrebačka publika koja se u velikom broju odaziva na svaki Stray Doggov koncert.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete kupiti ovdje. Broj mjesta je ograničen, a sva su mjesta sjedeća. Cijena karte u pretprodaji iznosi 55, a ukoliko ih ostane, na ulazu će koštati 70 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.