Stray Dogg i Ana Ćurčin u Sava Centru

Izvor: BalkanRock.com, 19.Sep.2016, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stray Dogg i Ana Ćurčin u Sava Centru

Bend Stray Dogg i mlada kantautorka Ana Ćurčin, održaće zajednički koncert na velikoj sceni Sava Centra u petak, 21. oktobra.

Posle brojnih pojedinačnih i zajedničkih nastupa u zemlji i inostranstvu, ova dva mlada benda, iako imaju različit pristup muzici, zajedno sa svojom publikom će stići do istog cilja. Njihova veza je iskonska – bazirana na solidarnosti, prijateljstvu i uvažavanju različitosti.

Bend Stray Dogg je za samo pet godina postojanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i tri studijska albuma, prešao uzbudljiv put od svedenih, zavodljivih pop vinjeta do raskošno aranžiranih rok svita, ne prestajući da juri izazove. I pored uvek prisutnih stubova – Nika Drejka, Nila Janga ili Džefa Baklija, uvek postoji neka nepoznata u jednačini koju Dukat i članovi benda nestrpljivo rešavaju, ostajući neuhvatljivi i svoji.

Ana Ćurčin je pažljivo pripremala svoj debi album, otkrivajući usput šta za nju znači pripadanje, nasleđe i sporazumevanje sa svetom oko sebe. Anine intimne skice, prefinjeno su obojili i skrojili iskusni studijski muzičari na čelu sa Goranom Antovićem, stvorivši tako istinski dokaz da su i Džoni Mičel i Jadranka Stojaković podjednako, nesvesno upisane u njenim slovenskim i američkim muzičkim genima.

Ulaznice za koncert, po ceni od 1.000 dinara, možete kupiti na blagajni Sava Centra. Kupovinom više od 30 ulaznica ostvaruje se popust od 20%.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.