Stiglo iznenađenje!

Izvor: Mondo, 24.Apr.2016, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stiglo iznenađenje!

Bijonse oduševila fanove!

Nedavno smo vam najavili da će Bijonse ovog vikenda predstaviti veliko iznenađenje u saradnji sa mrežom HBO, a sada možemo da vam otkrijemo da je u pitanju potpuno novi album!

"Lemonade" je audio-vizuelni album, multimedijalni projekat u kom svaku od novih pesama prati i vrhunski osmišljen i urađen spot. Naravno, album je dostupan samo preko servisa Tidal, koji je u vlasništvu njenog supruga.

Fanove je zbunila činjenica da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << se mnoge pesme, kao što su "Anger", "Intuition", "Denial", "Every promise", bave temom preljube, a među rečenicama koje Bijonse izgovara su "one te ne vole kao ja", "osećam neiskrenost u tvom dahu", "da li me varaš", "poslednji put te upozoravam, ako probaš opet, izgubićeš ženu" i druge.

Jay Z se pojavljuje u jednom od spotova, kao i njihova ćerka Blu Ajvi, a među ostalim gostima su Serena Vilijams, majke ubijenih mladih crnaca Trejvona Martina, Majka Brauna i Erika Garnera, kao i otac pevačice, Metju Nouls, čime je Bijonse stavila tačku na priče o tome da sa njim više ne razgovara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.