Stereo Banana u Nišu: Spisak gostiju i satnica

Izvor: BalkanRock.com, 24.Sep.2015, 08:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stereo Banana u Nišu: Spisak gostiju i satnica

Povodom promocije najnovijeg albuma “Munje nebjeske“ niške grupe Stereo Banana na Banovini će 26. septembra atmosferu upotpunjavati još pet izvođača iz Niša i Kraljeva.

Sam početak dešavanja zakazan je za 20 časova a da ugreje atmosferu čast će imati Darkinjo (Adriatic Funk League). U nastavku večeri nastupiće Marko Jovanović – Marconiero, Joker, potom slede domaćini večeri.  Nakon prvočasovnog predstavljanja novih pesama Stereo >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Banana će praviti pauzu od pola sata u kojoj za publiku neće biti odmora jer će ih za to vreme menjati Ding Dong. Drugi blok nastupa Stereo Banane trajaće još sat vemena a ostavljen za kraj biće Tjamil (Bradaz, MLB) od kojeg se očekuje da do sat iza ponoći zatvori koncert u svom nemirnom stilu.

Karte su i dalje u pretprodaji i mogu se kupiti u kafiću Preduzeće Splunge (Davidova 9) i u Zla Shteku (Obrenovićeva bb, TC Kalča, prvi sprat, lamela B, lokal 53). Cena karata u pretprodaji je 300 dinara a na dan konćerta biće 400 dinara.

Satnica:

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.