Izvor: BalkanRock.com, 09.Dec.2016, 15:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sredinom decembra treći Off Program u zagrebačkom Attacku

Wizard of stone mountain

AKC Attack i kolektiv Offcycles će u sklopu trećeg izdanja svog koncertnog ciklusa Off program ugostiti čudnovate splitke stoner doom prvake Wizard of stone mountain te čudnovate ljubljanske postblack/sludgere The canyon observer. Koncert će se održati u četvrtak, 15. prosinca.

Wizard of stone mountain su, kako sami sebe opisuju, naduvanci na spidu koji su bili aktivni 2004. godine koja je za bend očito bila vrlo turbulentna. >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Naime, te iste godine uspjeli su se okupiti, snimiti demo, odsvirati jedan koncert i raspasti se ubrzo nakon toga. Pet godina kasnije, Čarobnjak se opet budi i kreće u novu eru djelovanja u kojoj sve do danas ostaju aktivni. Od momaka iz Splita može se očekivati beskompromisni stoner zvuk s ciljem da hipnotizira i samelje. Live iskustvo koje Wizard Of Stone Mountain je razoružavajuće, stoga pripremite se na pravo stonersko razvaljenje.

The canyon observer je petorka iz Ljubljane koja je svoj zvuk provela fantastičnu metamorfozu od psihodeličnog sludgea do pomaknutog i pomračenog post/black metala. Njihov hipnotički mistični kaos smo odmah zavoljeli, a preobražaj koji su doživjeli izdanjem zadnjeg albuma FVCK potvrda je kontinuiranog, kvalitativnog rasta benda koji odbija zapeti u reciklaži već stoput doživljenog. U Zagreb se vraćaju u AKC Attack nakon dosta vremena i nastupa u Tvornici kulture i na InMusic festivalu, a na Off Programu će izvoditi pjesme iz svih faza svog stvaralštva. Dakako, biti će i krvi jer suspenzije su također dio njihova nastupa!

Ulaznice po cijeni od 25 kn će se moći kupiti na samom ulazu kluba.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.