Srđan Žika Todorović objavio dva video spota

Izvor: BalkanRock.com, 29.Mar.2017, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Žika Todorović objavio dva video spota

Glumac i muzičar Srđan Žika Todorović poseduje svoj opus autorskih pesama koje je retko ko čuo. Dve od njih sada su ugledale svetlost dana. Naime, ovaj miljenik mlađih i starijih generacija objavio je dva video spota za pesme “Komšinica” i “Sinsinati”.

Sve instrumente na pesmama Žika je sam odsvirao, a obe su snimljene u beogradskom studiju Neurozis.

“Usnimavanje i miks je radio Živča, ali moramo da pomenemo i Alžana Pelesića >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koji je na nekoliko pesama pevao, ne samo prateće nego i lid vokale. Sa ponosom vam predstavljamo prvi put u javnosti numeru “Komšinica” za koju smo zgotovili i spotić, u skladu sa jednostavnim pristupom samoga autora”, stoji u opisu video-spota za spomenutu pesmu.

Samo nekoliko dana kasnije, objavljen je i drugi singl i video spot, i to za numeru “Sinsinati”.

“Žikini, ali i Živčini napori neće proći nezapaženo, a ovde se daju čuti i glasovne i ‘basovne’ mogućnosti mladoga kolege Alžana Pelesića, kao i bravure na harmonici koje svira Profesor iz benda Naked”, kaže se o drugom singlu.

U spotu se pojavljuju Maki Man, Nele Hrvanović, Čarni Đerić, Miladin Radivojević, Boris Milivojević, Igor tonac i Nikola i Đorđe Đuričko.

Za sada nije poznato da li će Žika objaviti kompletan album.



Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.