Španski Accidente večeras u Novom Sadu

Izvor: BalkanRock.com, 10.Avg.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Španski Accidente večeras u Novom Sadu

Popularni madridski pank bend nastupiće večeras u novosadskom Društvenom Centru.

Sa nikad zivlje DIY punk scene u Španiji, stižu jedni od njenih najboljih i najaktuelnijih predstavnika. Svojim punk-rock zvukom koji odiše melanholičnim melodijama, ali i energijom, kao i tekstovima i kojima se ukrštaju lični i društveno-angažovani pristup benda, nakon 2 studijska LP-ja i brojnih svirki trenutno vaze za jedan od najboljih bendova južnog dela Evrope, ali i šire.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<
Kao predgrupa nastupiće bend Više od milimetra iz Temerina. Najbliža odrednica bi bila: post punk Vs. anarcho-punk Vs. ’77 punk sa angažovanim tekstovima…

“Ponedeljak usred leta je doba kada je grad pospan, ali nastup jednog iskrenog benda prepunog mladalačke energije je tu da razmrda letnju monotoniju”, poručuju organizatori.

Početak događaja najavljen za 20 časova, a ulaz je donacija.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

"Accidente" i "Više od milimetra" u Društvenom centru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Avg.2015

U Društvenom centru u Novom Sadu večeras u 20 časova nastupiće punk bend iz Madrida Accidente, uz lokalnu podrašku - sastav Više od milimetra koji dolazi iz Temerina..."Accidente" su jedan od najboljih i najaktulenijih predstavnika DIY punk scene u Španiji...Zvukom koji odiše melanholičnim melodijama,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.