Slovenski NIET novo ime Antivalentinova 2

Izvor: BalkanRock.com, 27.Dec.2016, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slovenski NIET novo ime Antivalentinova 2

Prvacima rocka, Let3u i Psihomodo Popu na Antivalentinovu 2, koje će se održati u subotu, 11. veljače 2017. godine u zagrebačkom Domu sportova, pridružuje se i slovenski bend NIET.

Legendarni slovenski punkeri iz Ljubljane nastupili su kao gosti Leta 3 na koncertu za ”tradicionalnu riječku rock obitelj” u Torpedu i apsolutno vatrenom svirkom dokazali da itekako mogu stati uz bok najvećim predvodnicima rocka. Program Antivalentinova uključit će još neke >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << izvođače čija objava tek slijedi, a time će se i zaokružiti program ovog jednodnevnog rock festivala.

Povoljne early bird ulaznice za dvoje po cijeni od 80 kuna moguće je kupiti samo do kraja godine. Od 1.1.2017. ulaznice za dvije osobe prodavat će se po pretprodajnoj cijeni od 100 kn, a broj ovih ulaznica je ograničen. Također, od 1.1.2017. idu u prodaju i pojedinačne ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 70 kn. Na dan koncerta ulaznice za dvoje prodavat će se po 140 kn, a pojedinačne za 90 kn.

Ulaznice se mogu kupiti u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1, Zagreb), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), u sustavu Eventima i na eventim.hr, te u riječkom Dallas Music Shopu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.