Slavni gitarista Steve Vai u Budimpešti

Izvor: BalkanRock.com, 22.Apr.2016, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Slavni gitarista Steve Vai u Budimpešti

Slavni, Gremijem nagrađivani gitarski virtuoz Stiv Vej, sviraće 28. jula Budimpešta Parku.

Gitarista na leto počinje evropski deo turneje na kojoj se obeležava 25 godina od izlaska njegovog drugog studijskog albuma “Passion and Warfare“. Album je sniman po seriji snova koja je imao Veji i izrodio je njegov najveći hit “For the love of God“, ali i ništa manje vredne “Liberty“, “Erotic Nightmares“, “Greasy Kid’s Stuff“, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com <<The Animal” i druge. Na albumu su gostovali članovi Whitesnake-a Dejvid Koverdejl, Adrijan Vandenberg i Kris Frejzer, kao i Pia Maioko (Vixen), Tris Imboden (Chicago) i drugi.

Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 22.5 eura. Nakon njihove rasprodaje, do 13. jula važiće cena od 28 eura. A od 14. jula do samog kocnerta prodavaće se po ceni od 32 eura. VIP ulaznice koštaju 48 eura.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.