Škrtice zakazale dodatan koncert u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 01.Okt.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Škrtice zakazale dodatan koncert u Beogradu

Zbog velikog interesovanja publike supergrupa Škrtice nastupiće u Gun Clubu i 2. i 3. oktobra.

Škrtice su bend koji mnogi nazivaju fenomenom – bez ijedne objavljene pesme ova supergrupa je pre tačno godinu dana rasprodala salu Amerikana Doma omladine Beograda. Malo je poštovalaca rokenrola koji nisu čuli za supergrupu koju predvodi Zoran Kostić Cane (Partibrejkers), a u kojoj je udružio kreativne potencijale Koleta (Veliki prezir), Borisa (Jarboli), Boška >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i Danila (Straight Mickey and the Boyz). Muziku Škrtica Cane opisuje kao “eksplozivnu smešu”, a njen “udar” već je osetila brojna publika na nastupima širom regiona.

Škrtice, bend koji kritički promišlja stvarnost, ekpresivni rok sastav koji voli zezanje i deli ljubav prema muzici, iskrenim nastupom pridobio je veliki broj fanova i baš zato će upravo oni koncertima 2. i 3. oktobra otvoriti novu sezonu Gun Cluba.

Ulaznice po ceni od 700 dinara dostupne su na svim Gigs Tix i Eventim prodajnim mestima, kao i u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u prodavnici ploča Pinball Wizard Records (TC Eurocentar).

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.