Izvor: BalkanRock.com, 09.Feb.2017, 15:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Singlom „X“ Irena Žilić otkriva novi zvuk drugog albuma

Jure Živković

Nakon singla „The Moon“ koji je naišao na odlične kritike, Irena Žilić objavljuje novu pjesmu s nadolazećeg drugog albuma. Radi se o pjesmi „X“, koju je, kao i ostatak albuma, producirao Mark Mrakovčić.

X je pjesma koja daje „twist“ čitavom albumu, a budući da novi album ima popriličan zvučni i vizualni odmak od prvijenca, htjela sam prvo objaviti pjesme koje ističu njegovu raznolikost“, rekla je Irena.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
Irena Žilić je EP-em “Days of Innocence” i prvim albumom “Travelling” oduševila publiku i struku, a njen drugi album „Haze“ jedno je od najočekivanijih domaćih izdanja ove godine. Album će svjetlo dana ugledati sredinom ožujka, kada će biti najavljena i velika koncertna promocija u Zagrebu.

Tijekom proteklih godina Irena je nastupala diljem Hrvatske i regije, gdje uz rasprodane koncerte u Tvornici Kulture i Lisinskom, te nastup na festivalu Waves Vienna svakako treba istaknuti i otvaranje zagrebačkog koncerta Skye i Rossa iz Morcheebe u studenom prošle godine.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.