Simply Red objavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jul.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Simply Red objavili novi video

Pop bend Simply Red objavio je novi spot za pesmu “The Ghost of Love“.

Pesma je objavljena na njihovom aktuelnom, povratničkom albumu “Big Love“.

Kada su prošle jeseni najavili da će proslaviti 30 godina postojanja velikom svetskom turnejom, frontmen benda Mik Haknal počeo je da razmišlja o snimanju novog materijala. “Jednom kada sam počeo da razmišljam o tome kako će Simply Red zvučati, počeo sam da pišem pesme”, izjavio je >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Mik.

Nakon što je počeo da piše, Mik nije mogao da se zaustavi. “Big Love” je prvi album Simply Red-a od 1995. godine i albuma “Life” koji sadrži sve originalne i nove kompozicije. Mik Haknal je napisao svih 12 pesama u produkciji Endija Vrajta.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Mumford & Sons snimili spot u okolini Kijeva

Izvor: BalkanRock.com, 23.Jul.2015

Rok bend Mumford & Sons snimili su spot za pesmu “Ditmas” na livadi u okolini Kijeva, prestonici Ukrajine...Spot u kome lokalni meštanin kroti divljeg konja režirao je Aleks Sautam...Pesma se nalazi na aktuelnom albumu benda “Wilder Mind”. Zanimljivo je da ovaj britanski bend već dva puta...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.