Silente snimili novi spot

Izvor: BalkanRock.com, 07.Feb.2016, 14:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Silente snimili novi spot

Grupa Silente prije koncerta u Domu sportova 20. veljače objavila je videospot za singl “Rekla si”.

“Rekla si (da nikad nisi voljela ovako)” je novi spot benda snimljen pod redateljsko-producentom palicom Antonete Alamat Kusijanović i Barbare Vekarić. Spot je vizualizacija noćne more djevojke uplašene da će joj vezanje za određenog muškarca uzeti slobodu. Priča je temeljena na premisi pjesme o Njoj koja kaže da nikada nije voljela ovako, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << a sukobljava se sa savjesti i duhovima prošlosti svih muškaraca kojima je nekad to rekla.

Osim velikog zagrebačkog koncerta Silente će slijedećih mjesec i pol dana odsvirati čak osam koncerata. Zadarski Maraschino Bar vidjet će ih 6. veljače. Vikend nakon Zadra ih čekaju tri povezane svirke: 12. Slavonski Brod, 13. Delnice te na Valentinovo premijerni nastup u beogradskom Mixer Houseu. Dan prije Doma sportova Silente će predvoditi Čehaj Fest u Nedelišću, a već su poznata i dva datuma u ožujku – 5.3. su u pazinskom Max Magnusu, a 11.3. u riječkom Pogonu kulture.

Ulaznice za koncert u Dom sportova u prodaji su po cijeni od 70 kn, a na dan koncerta cijena je 85 kn.

Službena prodajna mjesta:

● Dirty old shop, Tratinska 18

● Rockmark, Berislavićeva 13

● Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7

● Aquarius CD Shop, Varšavska 13

● Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.