Sarah Neufeld (Arcade Fire) predstavila još jedan singl sa nove solo ploče

Izvor: BalkanRock.com, 10.Feb.2016, 16:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sarah Neufeld (Arcade Fire) predstavila još jedan singl sa nove solo ploče

Sarah Neufeld, violinistkinja kanadskog benda Arcade Fire, objavila je novu pesmu “Where the Light Comes In” sa budućeg solo albuma “The Ridge”.

“The Ridge” bi trebalo da bude objavljen 26. februara naredne godine pod pokroviteljstvom Paper Bag izdavačke kuće. Na albumu se pojavljuje i bubnjar Jeremy Gara, njen kolega iz benda.

To će biti njeno drugo samostalno ostvarenje, nakon debija iz 2013. godine i ploče “Hero Brother”.
>> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << />
U novembru je Sarah predstavila naslovnu numeru kao vodeći singl, a sada je obradovala svoje obožavetelje predstavivši još jednu pesmu, od ukupno osam koliko će brojati buduća ploča.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Yuck objavili još jednu pesmu sa novog albuma

Izvor: BalkanRock.com, 11.Feb.2016, 15:42

Mladi britanski sastav Yuck prezentovali su novu pesmu “Cannonball” koja će se naći na njihovom budućem albumu “Stranger Things”...Ovo je treći singl sa predstojeće ploče, budući da su članovi benda prethodno objavili numere “Hearts In Motion” i “Hold Me Closer”...“Stranger...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.