STARWOOD Festival u Zvezdarskoj šumi startuje sutra

Izvor: BalkanRock.com, 28.Apr.2017, 08:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STARWOOD Festival u Zvezdarskoj šumi startuje sutra

STARWOOD 2 se održava u Zvezdarskoj šumi, na otvorenom, 29. 30. aprila i 01.maja i besplatan je za posetioce.

U toku festivala planiran je raznovrstan dnevni program, kao i brojne svirke. Posle mesec dana konkursa i velikog broja pristiglih prijava od mladih autorskih bendova iz cele Srbije, koncert koji će vam predstaviti zaista žestoke momke i devojke iz cele Srbije.

Starvud festival, drugu godinu zaredom, organizovan je sa idejom očuvanja, oživljavanja i promovisanja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Zvezdarske šume. U toku festivala planiran je raznovrstan dnevni program. U okviru kulturno-umetničkog programa nastupaće mladi autorski bendovi popularne muzike, a tu su i likovne kolonije i živi vizuelni dnevni performansi, radionice Art terapije, kao i performansi umetnika–članova festivala Uličnih zabavljača.

Uz drugo izdanje festivala, pokreće se inicijativa za izgradnju amfiteatra u šumi, od prirodnih, recikliranih materijala, uklopljen u pejzaž, a koji bi bio dostupan svim građanima, sportistima, deci, umetnicima, pripadnicima lokalne zajednice TOKOM CELE GODINE.

Muzički program počinje 29,30 .04 i 01.05 od 14h i on izgleda ovako:

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.