S3ngsi održali prvu lekciju

Izvor: BalkanRock.com, 28.Sep.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S3ngsi održali prvu lekciju

Zagrebački bend S3ngsi objavili su spot za pjesmu “Lekcija br. 1” s nadolazećeg albuma “Lesi se vraća kući“.

Karakterističan zvuk S3ngsa ponovno je došao do izražaja i to pod izdavačem OSA Media. Novost je ovaj puta korištenje synthova, koji daju dodatnu jačinu pjesmi. Singl će premijerno biti izveden uživo na Karlovačko ROCK OFFu, koji će se održati u klubu Katran 6. listopada.

S3ngsi su četveročlani bend koji aktivno djeluje >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << od kraja 2006. godine. Iza sebe imaju dva albuma, “Moderno trijezan” i “Costa S3ngsia“, a na pomolu je i treći. Nastupili su na festivalima, od kojih je najpoznatiji IN music festival, kao i po klubovima diljem Hrvatske.

Spot je sniman u zagrebačkom klubu Pločnik.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.