S3ngs u Glazbenom loncu

Izvor: BalkanRock.com, 15.Feb.2017, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S3ngs u Glazbenom loncu

Još 2006. godine gradom su se proširile misteriozne S3NGS naljepnice. Jedanaest godina kasnije svi znaju tko su S3ngsi, no kako kuhaju i koje su nove recepte naučili pokazat će u subotu, 18. veljače, u Glazbenom loncu s početkom u 20:00 sati.

Lički, Frankie, mR i Čaka-47 već su postali veterani mlade alternativne scene. Iza sebe imaju dva EP-a “Gledam Balkan s Balkona” i “S čim da te lupim?” i dva albuma “Moderno trijezan” i “Costa >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << S3ngsia“, a sprema se i treći studijski album „Lesi se vraća krući“. S3ngsi su u svom prvom desetljeću odradili čak tri nastupa na INmusic festivalu (2007, 2010. i 2014. godine), dva puta su otvarali koncerte Hladnom pivu i jednom nastupali prije Manu Chaoa te pobijedili na prvoj finalnoj večeri prošlogodišnjeg RockOffa.

Žanrovski šareni i neopterećeni (rock, brit pop, yu-punk rock, indie), S3ngs ipak ostaju dosljedni svojem prepoznatljivom zvuku temeljenom na energiji, iskrenosti i spontanosti. S još neobjavljenog trećeg albuma skinuti su singlovi „Ocean“, „Lekcija br.1“, „Samo solarno“ i „Da li će te čekati“, a nastup u sklopu Glazbenog lonca bit će svojevrsna pretpremijera albuma i uvertira u koncertnu promociju krajem ožujka.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.