S.A.R.S. nastupa u Banjaluci na “Pozitiva koncertu”

Izvor: BalkanRock.com, 18.Nov.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S.A.R.S. nastupa u Banjaluci na “Pozitiva koncertu”

Povodom obilježavanja Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, u četvrtak 26. novembra u banjalučkoj Spotskoj dvorani “Borik” biće održan “Pozitiva koncert” grupe S.A.R.S. iz Beograda, a kao podrška nastupiće Intime, Jakša Jordes i DJ Igor Oraščanin.

Koncert se održava u saradnji sa Udruženjem građana “Action Against AIDS” i u susret obilježavanju Svjetskog dana borbe protiv AIDS-a, a za cilj ima skretanje pažnje javnosti o potrebi >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prevencije HIV-a, smanjenje stigma i diskriminacije prema osobama koje žive sa HIV-om i AIDS-om.

Ulaznice su od 5. novembra u pretprodaji po cijeni od 7KM, a na dan koncerta iznosiće 10 KM. Ulaznice se mogu pronaći na prodajnim mjestima u cafe baru Harmonija i restoranu 2u1.

Novac od prodaje ulaznica ide na namjenski račun putem kojeg se skupljaju sredstva za Dejana Kovačevića, kome je neophodna hitna transplatacija pluća. Više o humanitarnoj akciji “Prijatelji za Dejana” možete pronaći na www.aaa.ba.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.