Roger Waters objavio trailer za “The Wall” koncertni film

Izvor: BalkanRock.com, 14.Jul.2015, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Roger Waters objavio trailer za “The Wall” koncertni film

Koncert sa turneje “The Wall“, koja je obišla i Beograd pretprošle godine, Rodžer Voters prikazivaće po bioskopima uz dodatne intervjue sa njim i Nikom Mejsonom.

Tim povodom objavljena je video najava filma od kojih podilaze žmarci. Film će biti prikazan u bioskopima 29. septembra. Pored snimaka sa koncerta i pomenutih intervjua, film će prikazati i Votersove doživljaje i događaje koji su doveli do turneje i jakog anti-ratnog stava.

“Nadam >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << se da će svetsko prikazivanje filma biti dobra prilika da se setimo ne samo nama dragim stradaocima, već i svih ostalih poginulih. Prah i dijamanti, neprijatelj i prijatelj, svi smo mi jednaki na kraju”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Karte za film "The Wall" u prodaji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Jul.2015

Ekskluzivno prikazivanje koncertnog filma "Roger Waters: The Wall" planirano je za 29. septembar, samo u bioskopima Sinepleks, a karte su već u prodaji i to do kraja jula po promotivnoj ceni...Ova dokumentarna priča o jednom od remek dela u istoriji rokenrola moći će da se vidi u salama Sinepleksa...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.