Robi Vilijams peva o Rusima! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 30.Sep.2016, 17:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Robi Vilijams peva o Rusima! (VIDEO)

Tačnije, o tome kako Rusi imaju najbolje žurke na svetu, i da, čudno je.

Robi Vilijams je izbacio video za najnoviji singl "Party like a Russian", što je ujedno i prva pesma s njegovog predstojećeg albuma "The Heavy Entertainment Show".

U ovoj numeri se vidi Robijev povratak o propovedanju luksuznog života , gde pevač glumi ruskog oligarha koji je okružen ženskim plesačicama.

Deo pesme podrazumeva da kaže "Spasiba!", kao i da opisuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako se najbolje provode upravo Rusi.

Međutim, mnogi su primetili da im je melodija ove numere izuzetno poznata, te su fanovi brzo na društvenim mrežama istakli da je u pitanju kopija pesme "Dance of the Knights" Sergeja Prokofijeva, koja se čuje kao tema emisije "The Apprentice".

Ne znamo koliko je Robija ovo dotaklo, ali evo kako on opisuje ovaj singl:

"Deo britanskog identiteta je da svi verujemo da smo mi najjači na žurkama i kada je provod u pitanju, skoro sve nacije to misle o sebi... Ali, ne postoji žurka poput Ruske Žurke", istakao je on.

Njegov 11. studijski album "Heavy Entertainment Show" izlazi u prodaju 4. novembra 2016. godine.

Do tada, poslušajte ovo i uporedite!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

VIDEO: Robi Vilijams peva o Rusima!

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2016

Tačnije, o tome kako Rusi imaju najbolje žurke na svetu, i da, čudno je...Robi Vilijams je objavio video za najnoviji singl "Party like a Russian", što je ujedno i prva pesma s njegovog predstojećeg albuma "The Heavy Entertainment Show"...U ovoj numeri se vidi Robijev povratak o propovedanju luksuznog...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.