Rob Zombie počinje da radi na novom albumu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Jun.2017, 08:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rob Zombie počinje da radi na novom albumu

Ovo leto biće radno za Roba Zombieja koji je najavio početak snimanja novog albuma. Radi se o nasledniku albuma “The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser” koji je objavljen prošle godine.

Zombie trenutno odrađuje festivalske nastupe nakon čega ulazi u studio. On je takođe najavio da neće započinjati s radom na novom filmu do sledeće godine kako bi se u potpunosti posvetio muzici.

Inače Rob će za vreme snimanja albuma održavati >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << koncerte jer, kako smatra, ciklusi promocije albuma kao takvog više ne postoje, jer nikog nije više briga za album. Prethodni album debitovao je na šestom mestu Billboardove top liste albuma.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.