Ritam Nereda: 4 sata kvalitetne buke u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 02.Okt.2015, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ritam Nereda: 4 sata kvalitetne buke u Beogradu

Koncert legendarnog novosadskog benda Ritam Nereda zakazan je za petak 9. oktobar u Domu omladine Beograda, a veliko interesovanje obećava jedinstven događaj, koji će trajati duže od 4 sata.

“Sala Amerikana će biti izpunjena nemerljivom pozitivnom energijom, žestokom svirkom, kvalitetnom bukom i porukama koje nosimo u sebi već duže od 25 godina”, rekao je Boban Petronijević povodom koncerta koji nas očekuje. “Takođe, na koncertu ćemo pored pesama >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sa aktuelnog studijskog albuma To nisi ti koji donosi 10 novih, svezih, uzbudljivih i brzih energija u klasičnom maniru stare škole Ritma Nereda, predstaviti i retrospektivu celokupnog rada grupe.”

Da ovo zaista bude jedinstvena prilika za publiku koja je željna oštrog i teškog zuvka, čvrstih rifova i kvalitetnih domaćih, autorski plodnih sastava, pre novosadske ćetvorke nastupiće i Dot the Eye, sve zastupljeniji energični Kolaps, kao i legende ovdašnje punk scene KBO!.

“Drago nam je da sviramo ispred benda Ritam Nereda, jer je jedan od njihovih prvih koncerata bio upravo pre benda KBO!” izjavio je Vuja iz Kragujevačkog sastava KBO! koji Ritam Nereda prati od samih početaka, povodom najavljivanog koncerta.

Satnica koncerta:

Ulaznice po ceni od 600 dinara se prodaju na blagajni Doma omladine u Beogradu, prodavnici Felix (Tc Sremska), kafeu Šikarica (Skadarlija) kao i na prodajnim mestima Gigstix-a i Eventim-a. Na sam dan koncerta, cena ulaznice će iznositi 800 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.