Riječki Morso objavili novi EP

Izvor: BalkanRock.com, 05.Maj.2015, 16:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Riječki Morso objavili novi EP

Riječka grupa Morso objavila je EP pod nazivom „Mijenjaš lice“ u izdanju Dallas Recordsa.

EP se sastoji od pjesama s dosadašnja dva albuma, „Izlog“ iz 2008. i „Škare Krede Najlon“ iz 2011. godine. Ovime su se do sada izdane pjesme našle u novim aranžmanima i to u akustičnoj verziji gdje se nalaze nježne pjesme kao što su „Krede“ ili „Lijek“ i u električnoj, gdje „Guliver“ i „Mijenjaš lice >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << “ postaju još življe.

Morso je nastao 2005. godine, a smatra se i nositeljem nove RiRock scene. Krajem 2014. godine band je osvojio posebnu nagradu Rolling Stonea Pod povećalom na prvom Rock Off festivalu te će ih ovaj časopis pratiti kroz cijelu godinu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.