Repetitor i Vizelj uskoro u Nišu

Izvor: BalkanRock.com, 26.Apr.2016, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Repetitor i Vizelj uskoro u Nišu

Alternativne rok grupe Repetitor i Vizelj podeliće binu niškog Feedbacka na koncertu 6. maja.

Repetitor je alternativni garažni rock/post-punk trio iz Beograda i bez sumnje jedan od najzanimljivijih i najprodornijih mladih bendova na ovim prostorima. Protekle dve godine bend je proveo na stalnim turnejama po regionu, zapadnoj, srednjoj i istočnoj Evropi, Rusiji i Kini.

Vizelj je osnovan početkom 2013. godine. Prvi nastup održali su u klubu Blue Moon, 3. maja >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << 2013. godine. Početkom 2014. godine uživo snimaju svoj prvi EP u studiju P3 u Bigz-u koji je izašao za kultnu izdavačku kuću Slušaj Najglasnije Zdenka Franjića. Novi album “Naj Bolji“ objavili su za Rock Svirke Records.

Karte mozete kupiti u pretprodaji u Vintege Shopu po ceni od 400 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.