Izvor: BalkanRock.com, 10.Mar.2017, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Remedy i Quasarborn u Pirotu i Nišu

Remedy

Bendovi Remedy, Quasarborn i nastupiće u petak, 17. marta u pirotskom Omladinskom kulturnom centru a dan kasnije u niškom klubu Black Stage.

Na nastupu u Pirotu lokalna podrška biće Burning Leaf, dok će domaćini u Nišu biti Streetcore Unity. Organizator turneje je Different Strings.

Remedy (stoner rock/post hardcore) je novi projekat Nemanje Kojića Kojota, čuvenog reggae/rock muzičara i nekadašnjeg frontmena >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << sastava Eyesburn, oformljen zajedno sa bivšim članovima bendova Vox Populi, Dead Ideas, Yobo i Band X. Remedy je pažnju domaće publike skrenuo na sebe nastupom sa braćom Cavalera u novembru prošle godine, održanog u Domu omladine Beograda. Bend trenutno radi na pripremi prvog albuma čije se objavljivanje najavljuje za 2017. godinu.

Quasarborn (technical thrash/extreme metal) kreiran je od strane bivših članova čuvenog domaćeg metal benda Space Eater. Ovaj sastav već je objavio prvi singl “Danse Macabre” sa prvog albuma koji će svetlost dana ugledati tokom 2017. godine.

Cena karte za koncert u PIrotu iznosi 200 dinara, dok će karta u Nišu biti 250 dinara. Karte će biti dostupne za kupovinu na ulazu.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.