Rambo Amadeus premijerno u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Izvor: BalkanRock.com, 07.Dec.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rambo Amadeus premijerno u zagrebačkom Vintage Industrial Baru

Jedan, jedini, jedinstveni Rambo Amadeus održat će premijerni nastup u zagrebačkom Vintage Industrialu u četvrtak, 8. prosinca.

Ovoga puta Rambo u Zagreb stiže sa svojim sextetom Five Winnetous i nešto izmijenjenim repertoarom. Najavio je da će standardne pjesme biti stilski pomjerene jer je napokon gotov njegov izum – gitara s dva vrata od kojih je jedna fretless, a druga – standardna.

O svom patentu Rambo Amadeus nam je rekao: “Ova gitara >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << mi napokon omogućuje da mogu istovremeno da sviram standardnu gitaru i fretless, da u svakom trenutku mogu da ih kombinujem. Zvuk proizveden na fretlessu pravi novu, autentčnu atmosferu na bini, pa i bend inspirisan novim zvukom svira drugačije”.

Cijena ulaznice u pretprodaji 70 kn, na dan koncerta 90 kn.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.