RATM ogranak oformio bend Prophets of Rage

Izvor: BalkanRock.com, 19.Maj.2016, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

RATM ogranak oformio bend Prophets of Rage

Misterija juče postavljenog odbrojavanja na novom sajtu Rage Against The Machine je razrešena – Morelo, Vilk i Komerford imaju novu supergrupu.

Internet je planuo kada je bend pokrenuo sajt prophetsofrage.com uz natpis #takethepowerback i kada se nagađalo da tajmer odbrojava do 1. juna, datuma kada će se RATM ponovo okupiti.

U obraćanju medijima iz benda, glasine su pobijene i otkriveno je da gitarista Tom Morelo, basista Tim Komerford >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i bubnjar Bred Vil imaju novi bend Prophets of Rage kome fali samo Zak De La Roha da bi RATM bio kompletan. Međutim, umesto njega, na vokalima će biti MC-evi Čak Di iz sastava Public Enemy i Bi Ril iz Cypres Hilla.

Podsetimo se, RATM trojka poslednji put kada se okupila za pevača je izabrala Krisa Kornela i bend nazvala Audioslave.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.