Izvor: BalkanRock.com, 19.Jul.2016, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Queens of the stone age do kraja godine ponovo u studiju

Troy Van Leeuwen sa Queens of the Stone Age u Novom Sadu

U novom radijskom intervjuu gitarista Troj Van Liuven potvrdio je da će Queens of the stone age u toku godine krenuti sa snimanjem novog studijskog albuma.

“Već smo počeli da pričamo o tome šta ćemo uraditi naredno za sledeći Queens album. Imamo tonu ideja kojima se razbacujemo okolo… Uradićemo nešto pre kraja godine, što se snimanja tiče”, rekao je Troj. “Uzbuđeni smo da se vratimo i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << odradimo naslednika …Like Clockwork, koji je bio veoma, veoma veliki album za nas, lično. Bio je veliki album za nas jer je bio najteža ploča za snimanje. I pokušavamo da ne uradimo to ponobo. Želimo samo da stvari održimo jednostavnim i pokušamo to, pretpostavljam”.

Bend od marta 2015. godine ne nastupa zajedno. U međuvremenu se Džoš Omi posvetio bendu Eagles of Death Metal i projektu Post Pop Depression.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.