Queens of the Stone Age najavljuju novi album misterioznim video klipom

Izvor: BalkanRock.com, 15.Jun.2017, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Queens of the Stone Age najavljuju novi album misterioznim video klipom

Queens of the Stone Age su nastavili sa svojim najavama novog albuma, ovog puta sa misterioznim i pomalo bizarnim video klipom.

Bend sa frontmenom Josh Hommeom se vraća na scenu sa novom numerom koju možemo očekivati ovog meseca, koja će nesumnjivo biti podjednako tajanstvena kao i sam klip. Ovaj crno-beli fragmenat videa koji je bend objavio, otkriva i ono što bend najavljuje, a to je novi zvuk i novi vajb benda. Električni sintisajzer (electric organ), u sklopu sa >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << violinom i, bizarno, repeticijom reči ‘gold’ i ‘mine’ – svakako nešto drugačije u odnosu na njihov prethodni rad. Frontmen je novi album okarakterisao kao ‘panter među drvećem koji iskače iz tame’. Kako poetično.

Ranije ove nedelje, bend je apdejtovao stranicu sa novim najavama pesama. Fragmenti klipova se nalaze unutar ‘vintage’ televizora i sa svakim uključenim videom može se čuti šum. Oko televizora se nalaze stikeri sa raznovrsnim rečima, poput “Reclaim Everything”, “Mumbo Jumbo”, “1976 Evil” i “Tutti Frutti”, koji upravo mogu predstavljati nazive novih numera.

Josh Homme je, takođe, objavio da na novom albumu nisu imali specijane goste.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.