Psychic TV sredinom maja u Zagrebu

Izvor: BalkanRock.com, 21.Apr.2016, 08:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psychic TV sredinom maja u Zagrebu

U ponedeljak, 16. maja, u zagrebačkom klubu Močvara nastup će održati kultni engleski eksperimentalni pop bend Psychic TV.

Legendarni sastav oformljen je 1982. godine od strane avangarde umetnice Genesis P-Orrigde i, nažalost, pokojnog Petera “Sleazyja” Christophersona. Slavna grupa pred hrvatsku publiku vraća se nakon dvanaest godina. Svoj aktuelni album “Snakes” objavili su 2014. godine, a njihova nova ploča “Alienist” trebalo bi da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << objavljena u septembru ove godine.

Kao predgrupe, nastupiće slovenački alternativni rock’n’roll bend Aikula, koji su im službena predgrupa na ovoj turneji i hrvatski muzičar Saša Rajković, poznatiji kao Zarkoff, koji će publici predstaviti novi album “Sweet Obsolete”.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po ceni od 90 kuna, a ta cena će biti na snazi do 21. aprila. Tada će cena karata iznositi 110 kuna, a na sam dan kocerta će biti 130 kuna.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.