Psych legende Radio Moscow uskoro u KSET-u

Izvor: BalkanRock.com, 28.Jun.2016, 09:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Psych legende Radio Moscow uskoro u KSET-u

Svi poznavaoci psychedelic rocka sigurno su čuli za Radio Moscow, a domaća publika uskoro će ih imati priliku i poslušati uživo u KSET-u.

Radio Moscow postoje od 2003., a zadnji su nas put posjetili prije čak sedam godina. Posljednji studijski album pod nazivom Magical Dirt” izdali su 2014., a Balkanrock ga je svrstao u Top 50 albuma te godine. Parker Griggs, Anthony Meyer i Paul Marrone na trenutnoj turneji promoviraju “Live in California” >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << i nastupit će u zagrebačkom KSET-u 3. kolovoza.

Na koncertu će ih podržati finski bend Kaleidobolt koji postoje tek nešto više od dvije godine. Njihov debitantski album “Kaleidobolt” nabijen je riffovima, a njegov psihodelični zvuk pozitivno je primljen među kritičarima i publikom.

Cijena ulaznica iznosit će 50/70kn.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.