Presing ovog petka u Beogradu

Izvor: BalkanRock.com, 24.Nov.2015, 09:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Presing ovog petka u Beogradu

U petak, 27. novembra u beogradskom Kulturnom centru Grad, koncert će održati sastav Presing. Pre njih, kao podrška nastupiće bendovi The Immigrants i Cross Breeze.

Ovaj nastup zamišljen je kao svojevrsna vinilna promocija ploče “Neurokrem” koja će se u toku večeri prodavati po specijalnim promotivnim cenama. Za sada je poznato da će se članovima grupe na bini pridružiti Katarina Pavlović (flauta, Čudesmo), Igor Damnjanović (saksofon, >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << ex Zerkman Big Bang) i Dušan Petrović (bas gitara, Plejboj, Fish in Oil…).

Cross Breeze je ustvari sastav koga čine članovi beogradske grupe Kazna za uši (Rudolf Cibulski, Vladimir Markoski i Boris Eftovski) i američki gitarista i autor Toby Nathaniel.

The Immigrants je mađarsko-srpsko-hrvatski indie-rock bend predstaviće publici numere sa njihova dva studijska albuma objavljena za Ammonite Records.

Ulaznice za ovo veče mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 300 dinara, dok će na dan koncerta cena karata iznositi 400 dinara.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.