Preoccupations objavili novi singl

Izvor: BalkanRock.com, 19.Sep.2016, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preoccupations objavili novi singl

Bend Preoccupations, nekada poznat pod imenom Viet Cong, objavio je novi singl “Memory” koji će se naći na njihovom novom albumu.

Nova pesma traje nešto više od 11 minuta i u njoj se kao gostujući vokal pojavljuje Dan Boeckner, član benda Wolf Parade.

Kanadskom bendu ovo će biti drugi album, a trebalo bi da bude objavljen 16. septembra za Jagjaguwar. Ploča će, takođe, nositi naziv “Preoccupations“, a zanimljivo je da je i >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << prvo studijsko izdanje grupe bilo nazvano po tadašnjem imenu benda.

Ovo je treći singl sa buduće ploče koji imamo prilike da čujemo, prethodno su članovi benda objavili numere “Anxiety” i “Degraded”.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.