Preoccupations objavili još jedan video

Izvor: BalkanRock.com, 09.Dec.2016, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preoccupations objavili još jedan video

Bend Preoccupations, nekada poznat pod imenom Viet Cong, objavio je novi video za numeru “Memory” koja se nalazi na njihovom novom albumu.

Reditelj spota je Kevan Funk, a u glavnoj ulozi je bubnjar benda Mike Wallace, koji se negde na sredini ovog 11minutnog videospota zapaljuje.

Ovo je treći video sa septembarskog istoimenog izdanja grupe, a prethodno su ekranizovane numere “Degraded” i “Anxiety”.

Save

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

VIS Limunada predstavili novi video

Izvor: BalkanRock.com, 10.Dec.2016, 08:07

Beogradski sastav VIS Limunada ekranizovao je numeru “Zbogom ljubavi” koja se nalazi na njihovom aktuelnom debi albumu...Reditelj videospota je Kosta Đorđević, a glavne uloge tumače Jelena Rakočević i Vladimir Vučković...Pesma “Zbogom ljubavi“ je inspirisana američkom pop i soul muzikom...

Nastavak na BalkanRock.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.