Preminuo pevač Colin Vearncombe (Black)

Izvor: BalkanRock.com, 27.Jan.2016, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo pevač Colin Vearncombe (Black)

Popularni engleski pevač Colin Vearncombe, poznatiji kao Black, preminuo je juče okružen svojom porodicom (supruga Camilla i tri sina), kao posledica teške saobraćajne nesreće koja se desila 12. januara u Irskoj.

Colin je rođen 26. maja 1962. godine u Liverpulu. Svetsku slavu stekao je sa svojim globalnim hitom iz 1987. godine “Wonderful Life”Pored njega, neki od njegovih hitova po kojima će ga mnogi zasigurno pamtiti su Everything’s >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << Coming Up Roses”, “Sweetest Smile”, “Just making memories” i mnogi drugi.

Objavio je 15 albuma pod svojim imenom a isto tako objavljivao je i poeziju i izlagao svoja slikarska dela u Irskoj, gde je živeo više od deset godina.

Nastavak na BalkanRock.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.