Poznata satnica za Thrash With Us III festival

Izvor: BalkanRock.com, 21.Okt.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata satnica za Thrash With Us III festival

Kako je već najavljeno, treća edicija Thrash With Us Festivala će, nakon letnjeg odmora, biti održana u nedelju, 23. oktobra, kao i prethodna dva puta u novosadskom klubu The Quarter.

Hedlajner ovog puta će biti kultni nemački thrash metal bend s kraja ’80-ih godina, Minotaur, a sa njima će nastupiti i Italijani Violentor, koji će publici predstaviti svoj thrash-punk muzički paket. Od domaće podrške ovaj put imamo dva izvođača, legendarne >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << jugoslovenske thrashere Bombarder, kojima će ovo biti prilika da promovišu svoje aktuelno izdanje “Okot iz pakla”, izdatog tekuće godine, a najmlađi učesnici će biti novosadski Scavenger, death-thrash sastav koji će otvoriti ovu manifestaciju.

Satnica festivala izgleda ovako:

Kao i uvek, celokupan događaj će biti upotpunjen i bogatom merchandise ponudom svih bendova, a biće podeljene i poneke nagrade.

Ulaznice se još uvek mogu naći u pretprodaji po ceni od 700 dinara, a na dan dešavanja cena će iznositi 1000 dinara. Prodajna mesta su Eventim, Felix i Mungos.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.