Poznat raspored nastupa na novogodišnjoj žurci u Kluzu

Izvor: BalkanRock.com, 28.Dec.2016, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznat raspored nastupa na novogodišnjoj žurci u Kluzu

Bliži se novogodišnja žurka koju će gosti u beogradskom klubu Kluz proslaviti uz brojne izvođače i DJ-eve. U Kluzu će, između ostalih nastupiti i Artan Lili i Jarboli.

“Nebitno da li će Nova 2017. godina biti bolja ili gora, slaviti se mora! Dođite da zajedno damo gol u 90.minutu 2016. godini! Vidimo se u Kluzu!”, kratko i jasno poručuje Artan Lili pred svoj novogodišnji nastup.

I DJ-evi su spremini za žurku. Uroš Đurić i Srđan Žika Todorović >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << najavljuju: “Nema tehna, nema gramofona – samo rokenrol” najavljuje Žika i dodaje: “Uroš i ja imamo slične ukuse, tako da neće biti nekog kleša, sukoba Anđela i Đavola. Biće kao da jedan čovek pušta muziku”.

Ulaznice su još samo sutra dostupne po ceni od 1.600 dinara, dok će u petak 30. i subotu 31. decembra koštati 2.000 dinara. Karte se mogu nabaviti preko mreža Eventim Serbia i DD Tickets i u WinWin shopu.

Raspored nastupa:

LIVE STAGE

DJ STAGE

Nastavak na BalkanRock.com...






Povezane vesti

Artan Lili zadužen za novogodišnji provod u "Kluzu"

Izvor: Večernje novosti, 28.Dec.2016

Bliži se novogodišnja žurka koju će gosti u beogradskom klubu "Kluz" proslaviti uz brojne izvođače i di-džejeve. U "Kluzu" će, između ostalih nastupiti ipopularni domaći sastavi "Artan Lili" i "Jarboli" BLIŽI se novogodišnja žurka koju će gosti u beogradskom klubu "Kluz"...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.