Povratak Siouxsie Sioux pesmom za finale Hannibala

Izvor: BalkanRock.com, 01.Sep.2015, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Siouxsie Sioux pesmom za finale Hannibala

Osam godina van žiže javnosti Suzi Su (Siouxsie Sioux), pevačica benda Siouxsie and the Banshees ušla je u studio i snimila pesmu za finale serije “Hanibal“.

Pevačica je sarađivala sa kompozitorom Brajanom Rajcelom koji radi na seriji. Zajedno su pripremili baladu “Love Crime” koja je savršeno privela kraju seriju Hanibal u krvavoj epizodi emitovanoj prošle nedelje.

“Znali smo da je fan serije i pitali smo je da li želi da >> Pročitaj celu vest na sajtu BalkanRock.com << napiše pesmu”, objašnjava Brajan. “U suštini, nije imala singl osam godine i rekla je da nije imala inspiraciju da piše duže vreme, ali da je Hanibal inspirisao i da će napisati novu pesmu”. Brajan je dodao da će njih dvoje raditi na još nove muzike.

Nastavak na BalkanRock.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BalkanRock.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BalkanRock.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.